Sider

tirsdag 4. august 2009

God bedring.


Vil bare poste et lite innlegg til ære for en mann som har vært viktig i basketballmiljøet, i Bergensmiljøet og i ungdomsmiljøet. Marco Elsafadi.

Da jeg var tenåring spilte jeg selv basketball, og selv om jeg spilte i en liten klubb på strilelandet, hadde vi besøk fra Marco da han spilte i Ulriken for første gang. Marco og Calix var heltene, og en kunne alltid ta kontakt med dem på cup'er og lignende.
Marco er også "høvdingen" i New Page, en ideell stiftelse som driver forebyggende ungdomsarbeid i tett samarbeid med barnevern, foresatte og skole. Han er virkelig en ildsjel, og vant prisen som årets ildsjel under idrettsgallaen 2006.
I går var desverre en sjokkens dag da eg leste på ba.no at Marco hadde fått det sjeldne syndromet Guillian Barré. Det var også et innlegg på tv2 der en kunne se han få fysioterapibehandling. Han som tidligere har løpt rundt på en basketballbane, ligger nå på en benk og klarer så vidt å rulle rundt, og trenger støtte fra to stykker for å stå. Heldigvis er det gode prognoser for å bli frisk, og det er alltid en fordel å ha vært i god form før en blir syk.
Vil uansett bare si god bedring Marco, og håper målet ditt om å komme tilbake på basketballbanen før april nås.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar